Bucuresti – un copil de 7 ani a murit lovit de o masina dupa ce a fost speriat de un caine

“Acest incident apare la 3 ani distanta de cand, tot in sectorul 2, un baietel de 4 ani a fost sfasiat de caini.”

Un copil de 7 ani a murit lovit de o masina, dupa ce s-a speriat de un caine. Fratele victimei este contrazis de martori

Accident infiorator in zona Lizeanu din Capitala. Un baietel de 7 ani, de origine irakiana, a fost lovit de o masina, dupa ce s-ar fi speriat de un caine care l-a atacat si a sarit in drum.

In timp ce fratele victimei spune ca soferul circula cu viteza, martorii si politistii au o cu totul alta varianta. Luni in zona au aparut si hingherii, care au ridicat animalele fara stapan. Cainii erau tinuti si hraniti in curtea unui service, dar puteau sa iasa nestingheriti de acolo.

Fratele victimei povesteste ca erau pe trotuar atunci cand pe cel mic a sarit un caine. Baiatul s-ar fi speriat si s-a repezit in drum. Fratele mai mare l-a tras, insa a ramas el pe sosea. Ca sa-l evite, soferul unei masini ar fi virat si l-ar fi lovit pe mezin.

Frate: “Avea 80km/h“.

Martorii si politistii spun altceva. Copilul, atunci cand s-a ferit de caine, a ajuns pe carosabil, s-a impiedicat si a cazut. Apoi, a dat cu capul de bara laterala a unei masinii care trecea pe acolo.

Martor: “S-a speriat copilul de catel. Soferul avea cam 20,30 la ora. S-a zmucit din mana parintelui. S-a impiedicat si a cazut in fata masinii. Impactul a fost mai jos, nu a fost luat pe capota.

Ovidiu Munteanu comisar sef, Politia Rutiera a Capitalei: S-a speriat de un caine, a patruns pe partea carosabila, unde a fost surprins si accidentat mortal de un autoturism care circula regulamentar.

Lovitura i-a fost fatala, spun medicii, care l-au resuscitat minute in sir, crezand ca-l vor salva. La volanul autoturismului era un tanar de 24 de ani. Declaratiile vor fi puse cap la cap de procurorul care a deschis deja o cercetare penala pentru ucidere din culpa.

Intre timp, familia de origine irakiana se pregateste de inmormantare. In mod normal, baiatul ar fi trebui inhumat in ziua in care a murit, insa in acest caz este o ancheta la mijloc.

In paralel cu ancheta legata de accident, se deruleaza o alta. Oamenii spun ca, in zona in care s-a petrecut tragedia, exista doi caini pe care cineva ii ingrijeste. Teoretic, ei nu stau pe strada, ci in incinta unui service auto. Cum gardul este rupt, uneori apar pe trotuar.

Luni, cei de la ASPA au ridicat maidanezii cu acordul proprietarului societatii.

Bogdan Treeroiu, directorul ASPA:¬†“Acolo am aflat de la un alt cetatean ca in cureta acelui service este o doamna care ingrijeste doi caini. Am reusit sa intram, am gasit si cateva cotete, castroane si cainii respectivi i-am si ridicat.

Pana acum, sustin reprezentatii ASPA, n-au primit nicio sesizare din partea celor care locuiesc aici. Potrivit autoritatilor, zilnic in Bucuresti, patrulele captureaza, in medie, cate 15 exemplare. Anul trecut, au ajuns in adaposturi peste 11 mii de caini fara stapan.

Acest incident apare la 3 ani distanta de cand, tot in sectorul 2, un baietel de 4 ani a fost sfasiat de caini.

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-copil-de-7-ani-a-murit-lovit-de-o-masina-in-capitala-dupa-ce-a-sarit-de-pe-trotuar-de-frica-unui-caine.html

#IRECRomania #NuMaiVremCainiLiberiPeStrazi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *