Dolhesti si Suceava – caini fara stapan agresivi

“Peste 70 de suceveni au ajuns în ultimele 30 de zile la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava și au necesitat asistență medicală după ce au fost mușcați de câini. Mai exact, este vorba despre 71 de persoane, dintre care 28 de copii și 43 de adulți, 48 dintre victime fiind atacate de câinii comunitari din mediul urban. 45 de pacienți au necesitat tratament antirabic, fiind atacați de câini necunoscuți. Toți acești pacienți au fost direcționați către secția de Boli Infecțioase, unde au primit tratament de specialitate.”

#IRECRomania #ataccanin #Dolhesti

“Copilul se juca liniștit în curtea sa, când la un moment a fost atacat de câinele de talie medie al vecinilor. Acesta a intrat printr-o gaură aflată în plasa gardului dinspre grădină și a atacat copilul în zona capului. Copilul a fost salvat din colții animalului de mama sa, care a ieșit în curte alarmată de țipetele îngrozite ale fiului ei. Un echipaj al Ambulanței l-a preluat pe pacientul în vârstă de doar cinci ani și l-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicii l-au diagnosticat cu plagă mușcată la nivelul scalpului. Din cauza stării grave în care se afla pacientul, medicii fălticeneni au decis transferul acestuia către Spitalul Județean.”

Citeste mai multe:

2 thoughts on “Dolhesti si Suceava – caini fara stapan agresivi

  1. Repet pt. a nu știu câta oară , locul câinilor indiferent rasa si dimensiunea este Numai la Curte ! Câinii nu au ce cauta pe străzi ,la blocuri sau in parcuri !!! Sper ca parlamentarii sa dea o lege in acest sens cat mai repede!!!

  2. Ce fac autoritățile? Dorm?Câinii nu au ce cauta pe strada decat cu stăpân si cu lesă! Ceilalți, în adăposturi! Iar ,daca au stăpân si nu stiu sa-l supravegheze, sa raspunda cu capul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *