Bucuresti – alegeri locale 2016, Gabriela Firea despre eutanasierea cainilor fara stapan

“ONG-urile ar putea să-şi canalizeze resursele şi energia în această direcţie, nu către programe de sterilizare şi adăpostire a câinilor în condiţii precare”, a punctat vicepreşedinta PSD.” (06.09.2013)

Potrivit  datelor de pe mfinante.ro (date in curs de actualizare):

– in Romania sunt inregistrate 222 organizatii avand ca scop protectia animalelor, in special a cainilor fara stapan;
– in perioada 2008-2014 un numar de 156 de ONG-uri si au depus situatiile financiare, veniturile realizate de catre acestea totalizand suma de Lei 136.271.827 (aprox . 31.272.621 EURO).

#IRECRomania #alegeri2016 #Bucuresti #cainifarastapan

06.09.2013
Singura soluţie reală pentru a nu eutanasia câinii comunitari este încurajarea adopţiei. A adopţiei reale şi definitive, nu a celei de două ore, până pleacă hingherii. (…) Referindu-se la scrisoarea trimisă preşedintelui Băsescu de către actriţa franceză Brigitte Bardot, Gabriela Firea a arătat că, înainte de a trimite astfel de scrisori, artista ar fi trebuit să încerce un mic exerciţiu – să vină şi să militeze în favoarea “bietelor patrupede” la înmormântarea lui Ionuţ. “Sau să-i privească în ochi pe frăţiorul şi pe părinţii acestuia, şi să le explice cum suntem noi datori sa protejăm animalele fără apărare. E foarte uşor să-ţi dai cu părerea despre câinii maidanezi dintr-un loc unde pe străzi nu vezi niciun câine comunitar!”, a concluzionat senatorul social-democrat.

Citeste mai multe:

3 thoughts on “Bucuresti – alegeri locale 2016, Gabriela Firea despre eutanasierea cainilor fara stapan

 1. Să nu uitaţi acest articol.
  Urmăriţi activitatea primarului general nou ales şi comparaţi cu ce spune aici. Peste un an şi jumătate, daţi un “up” acestui articol şi trageţi linie – bun şi rău.
  M-aş bucura să mă înşel.
  Dar, am mai văzut noi şi un alt primar general plângând la tv :
  Am şi eu nepoţi doamnă … 🙁
  Bla, bla, bla.
  Concret, a făcut mai nimic.
  Noroc cu legea 258/2013 care s-a mai aplicat pe ici, pe colo.
  Maidanezii cu cine or fi votat, că de câteva zile s-au înmulţit în Bucureşti cam peste tot.

 2. Nu va faceti mari sperante, din aceste milioane de euro, aruncate anual catre, tot felul de asociatii, organizatii de protectie a animalelor, traiesc si primarii. Si inca bine. Cainele nu poate vorbi, sa spuna, am mancat, sa-u na-m mancat. Vedeti ca la protectia copilului, lucrurile se schimba, si bani sunt mai putini. Copilul vorbeste.!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *