Pitesti – adoptii suspecte de caini

Controale privind adoptia trebuie facute periodic! Zilele acestea, in urma unui control, la Suceava s-a depistat o persoana care avea adapost ilegal in proximitatea orasului si lasa caini liberi, nesupravegheati, care ajungeau in oras. Este foarte important sa fie controlati si stapanii de caini daca si-au microcipat animalele si, in cazul in care nu au respectat cerintele legale, sa fie sanctionati drastic, conform legii.

“Adopții suspecte de câini. Primăria Piteşti anunţă că de acum înainte va monitoriza foarte atent persoanele care adoptă câini de la biobazele din Smeura.
Deşi în ultimii 3 ani de pe străzile din oraş au fost strânși, potrivit Primăriei, peste 8.000 de maidanezi, câinii vagabonzi şi-au făcut din nou simţită prezenţa în Piteşti. Conform sursei citate, unii ar fi aduşi de către cetăţeni din localităţi limitrofe și, pe de altă parte, ar exista persoane care ar fi adoptat câini doar pentru a le da din nou drumul pe stradă.
Persoanele care vor adopta câini pentru a-i elibera după aceea pe străzi vor fi amendaţi, anunță Primăria. Amenda este de 1.000 de lei, potrivit prevederilor dintr-o hotărâre a Consiliului Local.”

 

ADOPȚII SUSPECTE DE CÂINI

#IRECRomania #sanctiuni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *