Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.irecromania.ro implica acceptarea Conditiilor de Utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.irecromania.ro este administrat de Asociatia Initiativa pentru Responsabilitate Civica, cu sediul in Bucuresti, Sos. Giurgiului, nr. 119, bl.11, sc.2, et.5, ap. 54, Sector 4, Bucuresti, inregistrata la Registrul Special cu nr. 67/09.07.2014, cod fiscal 33494636.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului www.irecromania.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Conditii de Utilizare

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare pentru utilizarea Aplicatiei E-CARISAJ:

  • Pentru a putea utiliza aplicatia E-CARISAJ, trebuie sa va creati un cont de utilizator.
  • In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
  • Numarul de telefon inregistrat in procesul de creare a contului de utilizator va fi verificat cu ajutorul unui cod de verificare trimis prin SMS si pe care este necesar sa il validati.
  • Aveti de asemeni obligatia sa utilizati aplicatia numai pentru cazuri reale. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 

Data ultimei modificari: 09.10.2017