Targu Mures – 0265-250.760 telefon hingheri

“oamenii pot suna la 0265-250.760, când nu e atât de urgent, să nu se țină linia 112 ocupată.”

#IRECRomania #TarguMures #iresponsabilitate #sanctiuni

“Am avut o hotărâre de Consiliu Local foarte bună care proteja copiii, oamenii în vârstă, cetățenii în general. Se referea atât la locul și modul în care poți să-ți plimbi câinele, numărul de câini pe care poți să-i ții într-un apartament. Abrogându-se această hotărâre de CL în urma unor contestații în instanță făcută de pseudo-iubitorii de animale (pentru că, din păcate, unii nu sunt chiar iubitori de animale, de exemplu țin animalul pe balcon pe căldură, fără să-i dea apă, nu-l scot la plimbare, nu-i dau de mâncare etc.), ne este tot mai greu să ținem în frâu fenomenul și să luăm măsurile care se impun. Într-adevăr, sancționăm cetățeanul care nu adună mizeria după câine, pe cei care nu au luat măsuri ca și patrupedele lor să aibă botniță la rasele agresive. Eu, ca un posesor responsabil de animal, cred că este bine să poarte botniță chiar dacă nu este rasă agresivă, pentru că te poți trezi cu un copil de 2-3 ani – aleargă la el și atunci animalul reacționează instinctual. Au fost astfel de situații.
Noi colaborăm foarte bine cu ecarisajul din cadrul municipalității. De altfel, într-o ierarhie făcută de către organizațiile nonguvernamentale, Tîrgu Mureșul este orașul cu cei mai puțin câini vagabonzi. Dacă avem orașe cu 30.000 – 20.000 de câini vagabonzi, în Tîrgu Mureș fenomenul e foarte bine ținut sub control. Acționăm tot prin dispeceratul integrat când apar situații referitoare la câini vagabonzi. “

http://www.punctul.ro/problemele-securitatii-targumuresenilor-dezbatute-pe-larg/

One thought on “Targu Mures – 0265-250.760 telefon hingheri

  1. Pe strada 8 Martie din Tg-Mures este o haită de vreo 6-8 câini fara stapan și după lăsarea serii nu mai poți umbla pe strada , este vreo sansa sa veniți sa luati acesti câini. Avem copii si ne este frica pentru siguranța lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *