Campulung – abandon si atac canin

Caz clar de ABANDON, asteptam sanctiuni drastice pentru persoana care a adoptat maidanezul si apoi l-a lasat pe spatiul public!

#IRECRomania #ataccanin #Campulung #abandon #politialocala

Copilul a fost atacat de patruped în timp ce se îndrepta spre staţia de maxi taxi şi a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Maidanezul, care, la prima vedere, nu părea agresiv, îşi ducea veacul în parcarea din spatele Clubului ARO, fiind hrănit de angajaţii firmelor din zonă. Părinţii băiatului au făcut o sesizare la Poliţia Locală (…)
Maidanezul care a muşcat băieţelul a mai fost capturat de cei de la „Anima” şi dus la adăpost. De aici a fost revendicat de o doamnă, care a promis că va avea grijă de el pe o proprietate privată, dar se pare că nu s-a ţinut de cuvânt, iar căţelul a atacat unul din zecile de copii care tranzitează zona spre staţia de maxi taxi din spatele Clubului ARO.

CÂINELE A MAI FOST REVENDICAT DIN ADĂPOST DE O CONTABILĂ, CARE A PROMIS CĂ-L DUCE PE PROPRIETATEA EI, DAR A AJUNS TOT PE DOMENIUL PUBLIC (…)

Au fost cazuri când, la prima vedere, nu au părut agresive, dar în anumite conjuncturi, s-au comportat agresiv. Iubitorii de animale sunt foarte vocali, dar noi punem mai presus omul. După ce sunt capturaţi doi, trei, se dă alarma între iubitorii de animale şi capturarea devine dificilă.

Citeste mai multe:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *